Wednesday, April 23, 2008

Jus Alpukat

Jus Alpukat at Waroeng Penyet, jom.

You will bring me back to the rugged adventure to and fro Melaka - Bukit Tinggi.

8 comments:

  1. Sedap! I first had it at a restaurant in Bukit Tinggi. Dunno whether the one at Waroeng Penyet would live to my standard. Gelasnya tidak (sebab guna plastic cup je!) Haha.

    ReplyDelete
  2. ooo sedap ek..
    kt mana waroeng penyet ni?
    yg aku tau ayam penyet kt d curve tu

    ReplyDelete
  3. nana: Kat situlah. Ko dah pernah rasa ye food situ? Jom Nana. Ahad ni ke. Kita ajak geng lain.

    ReplyDelete
  4. aku x pernah rasa lagi..
    pernah dgr iklan kt radio kut
    aku ada hal lak hr ahad ni :(

    ReplyDelete
  5. nana: Heheh. Aku mencuba nasib je ajak ko (tau mesti ada agenda lain masa weekend).

    ReplyDelete
  6. aku pun minum kat bukit tinggi. masa tu pelik apa ke laaa alpukat ni.. rupanya avocado. tp sedap la sgt kat sana.. apa2 kat bukit tinggi mmg sedap. sbb udara nyaman kut.

    ReplyDelete
  7. tuty: Betul tu... makan nasi lauk banyak gila selalunya rasa muak. But there, everything was tempting. Yeup, must be the cold, fresh air.

    ReplyDelete